Hold en mindeværdig fest for din tween <3

Hold en mindeværdig fest for din tween <3

Indlæg med affiliate links
Indlægget indeholder affiliate links markeret med *
Farvepulver til color run, fest for tweens
Se, hvor smukke de er! Farvepulveret er lavet af spiselige materialer, så hverken børnene eller naturen tager skade af festen.

Hvordan holder man den bedste fest for de 8-12 årige?(Indlægget er sponsoreret af Xtravagant*)

Vi er ikke rigtig voksne, og ikke rigtig børn… Og endnu ikke rigtige teenagere

Hvert år har Kaninungens fødselsdagsfest for vennerne været et højdepunkt. Jeg har altid sat en ære i at give hende mulighed for at være den stolte værtinde til fantastiske fødselsdagsfester.

Der har bla. været denne her, hvor de lige var blevet skolebørn, og den fra sidste år, hvor vi holdt en gennemført My Little Pony-temafest.

I år er alt forandret… Igen! Det er tydeligt, at min datter er blevet en rigtig Tween: Det er ikke længere lyserødt, prinsesser og skattejagter, der hitter mere. Ponyer er noget man ser i biografen og herhjemme står den på Youtube i lange baner (når hun får lov), hvor jævnaldrende fra mange lande viser unboxing af legetøj, tutorials etc… Hun har desuden fået en passion for at tegne manga.

Vi er altså langt fra skattejagter og stopdans – Og i år skal drengene med til fødselsdag! Jeg tror dog ikke det er af romantisk interesse, men snarere for at undgå en lidt for “tøset” fødselsdag.

“Teenagefest” uden kærester og alkohol: Tips til fødselsdagen for din Tween

Knæklys armbånd
Kender du et barn (eller voksen for den sags skyld), der ikke synes at knæklys er fantastiske? I modsætning til voksne har børn det oven i købet med at gemme dem, selv efter de er holdt op med at lyse og bruge dem som armbånd – Lidt bedre for miljøet, ik?

I den alder er det lidt spændende at få lov at holde fest “om aftenen” (kl. 16.00-19.00 er  andre i hendes klasse begyndt på). I Marts/april hvor vi holder festen er det stadig lyst når vi starter, så det er oplagt at lægge lidt udendørs sport ind i programmet.

Jeg har fået sponsoreret farvepulver fra Xtravagant*, for jeg er sikker på at der ikke er andre, der har tænkt på at lave et color run! Vi starter ud med ansigtsmaling*, hvor de får lov til at male hinanden i hold, så laver vi det egentlige løb med farvekast, og så går vi, formodentlig smukt dekorerede, indenfor og holder en diskofest med knæklys*, musik, “åben sodanvandsbar”, kage mv.

Så er det lidt som en voksenfest, selvom man i den alder hverken er interesseret i alkohol eller det andet køn.

Samarbejdet med Xtravagant, der udover webshoppen med festartikler også tilbyder hele pakker med DJ, lys osv. til events og privatfester, har virkelig inspireret både Kaninungen og mig i planlægningen af hendes fødselsdagsfest. De har en super effektiv levering (3 dage med DAO), og priserne er virkelig overkommelige… Og se engang nogle pæne farver, altså! Det bliver både voksne og tweens altså glade af at se på!

Fest for din tween
Så sejt altså, at de lyser i mørke!

PS. Til color run er det nok bedst med lidt forholdsregler: Børnene vil blive bedt om at komme i noget tøj, der gerne må blive beskidt og de skal have briller på (svømmebriller, fyrværkeribriller, solbriller, gakkede 3D-briller… Bare det beskytter øjnene mod det værste støv). Det er ikke farligt at få farvepulveret i øjnene, men det er heller ikke rart. Det er også nemt at vaske af tøjet, men der er ingen grund til at tage chancer…

Sej ansigtsmaling til tweens
Ansigtsmaling er sejt i alle aldre…
Fake blood!
Vi kan også lave mere uhyggelige udsmykninger – Mon ikke flokken af tweens vil synes det er fedt med et fake sår?

Xtravagant

3 Replies to “Hold en mindeværdig fest for din tween <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.