Jeg er helt overvældet!

Jeg er helt overvældet!

Tak til alle jer, der læser med!

Bloggen er eksploderet i slutningen af 2022, I er rigtig mange er læser med. og jeg elsker hver og en af jer med hele mit hjerte!

Tænk engang, at I finder det spændende at læse om min tid i Frankrig, laver mine opskrifter på fransk mad (fx. île flottante), gider at fortælle mig om jeres egne oplevelser i kommentarsporene på Facebook og Instagram, samt i private beskeder), og ikke mindst skriver jer op til nyhedsbrevet, for at følge med i fremtidige opslag.

Af hjertet tak til alle jer nye læsere – Og til de trofaste følgere, der har fulgt med gennem årene.

Da I nu er så mange nye, har jeg opdateret “om os”-siden… tag et kig!

Vi ses snart til en ny opskrift!

Lad mig endelig vide, hvis der er noget helt særligt, du har lyst til.

Mange hilsener,

Anna fra Kaiserborgen

Book et foredrag om Frankrig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.