Om barselsblues og trangen til noget lyserødt – Le blues du congé maternité et l’envie de quelque chose de rose.

Om barselsblues og trangen til noget lyserødt – Le blues du congé maternité et l’envie de quelque chose de rose.

Chaussures - Kaiserborgen
Lyst til at trække i arbejdsskoene…
Envie d’enfiler les chaussures de travail.

Glamour er en mangelvare.

At bo på landet er en drøm, men jeg kan altså godt savne storbyens asfalt – Især fordi den er stiletvenlig. Det er skønt at plukke sine egne grøntsager, og jeg elsker narurligvis tiden med min søn, men jeg er alligevel glad for, at barsel er en midlertidig ordning, for jeg har virkelig behov for balancen, ligesom min farmor og min datter.

For mig kan jord under neglene ikke erstatte følelsen af at bruge min hjerne, og økologi og andre former for afholdenhed er en alt for passiv måde at gøre en forskel i verden. Kort sagt: Jeg glæder mig virkelig til at komme i arbejde!

På et mere overfladisk plan glæder jeg mig til at have tøj på, der hverken behøver at være regn- eller gylpevenligt!

Som Kaninungen engang sagde: Jeg trænger til noget lyserødt!

Français

En manque de glamour !

C’est un rêve de vivre à la campagne, mais parfois l’asphalte me manque – Surtout parce qu’on peut y marcher en talons. Cueillir les légumes de son jardin est merveilleux tout comme m’occuper de mon fils, mais heureusement que c’est un arrangement temporaire, car j’ai besoin d’un équilibre entre le traditionnel et la modernité, tout comme ma grand-mère et ma fille.

J’ai besoin de me sentir utile à la société et de me servir de mon cerveau, bref de travailler !

J’ai aussi besoin de m’habiller d’ue manière qui n’est pratique ni pour la pluie, ni pour le vomi de bébé.

Comme dirait le Lapereau: J’ai envie de rose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.