Middelhavskost, vild mad og Mols

Middelhavskost, vild mad og Mols

Eksotisk have og frugt
Middelhavsstemning i haven og køkkenet

Har du bemærket ændringer på Kaiserborgen?

Nu har bloggen jo snart fødselsdag, og i den anledning har den været taget godt og grundigt op til overvejelse.

Jeg har ikke skrevet så meget her i 2017, og jeg tror, det skyldes, at bloggen var blevet for tung at danse med. Jeg arbejder jo med online marketing i det daglige, og det vil sige at jeg var blevet vildt perfektionistisk omkring SEO og sociale medier. Bloggen var blevet en showcase for mit arbejde.

Det førte til, at hvert indlæg tog uendelig lang tid at producere, særligt når jeg skrev på flere sprog.  Jeg ville ikke risikere at udgive noget halvfærdigt, for sæt en kommende samarbejdspartner, arbejdsgiver eller kunde læste det?

Desuden gjorde det processen endnu længere at skrive hvert indlæg på to eller tre sprog. Der var gode ideer til indlæg, der simpelt hen ikke kunne føres ud i livet pga. Sproglige og kulturelle forskelle.

For eksempel har jeg billedmateriale til et indlæg om hjemmebagt brød. Tilgangen til emnet er dog vidt forskellig i dansk og fransk kontekst, så hvordan skulle billedteksterne lyde?

Resultatet var alt for mange grublerier, alt for få indlæg og som følge deraf et dalende læsertal. Det var jo ikke ligefrem meningen…

Når jeg skal være ærlig, har jeg overvejet at stoppe helt med at skrive på kaiserborgen.com. Jeg har en anden blog på min firmahjemmeside, der handler om online markedsføring og forbrugeradfærd, så den slags indlæg ville jeg ikke mere skrive her. De rene billedindlæg om Mols og omegn har det meget bedre på Instagram, hvor jeg er i dialog med mange ligesindede.

Hvad var der tilbage for Kaiserborgen? Have- og madindlæg.

Syden kalder

Noget Kolibrien og jeg har til fælles, er at vi lader os inspirere meget af sydligere himmelstrøg. Kolibrien er mester i at akklimatisere planter, der normalt kræver mere varme og sætte dem sammen med eksotisk udseende lokale planter for at skabe sommerferiestemning i haven.

Det gik op for mig, at jeg gør nogenlunde det samme i køkkenet. Jeg er inspireret af de europæiske middelhavslandes meget enkle tilgang til madlavning og grønne tankegang, men samtidig forsøger jeg at anvende lokale (og gerne vilde) råvarer.

Det nye fokus for bloggen bliver netop dette: Vores private paradis her på Kaiserborgen, vores helt egen bluezone. Sundhed, lykkefølelse og økologi. Fra Middelhavet til Mols.

Se det er noget, der kan motivere mig til at skrive! Jeg håber, du vil læse med.

3 Replies to “Middelhavskost, vild mad og Mols”

  1. Jeg glæder mig til at følge med 🙂
    Især er jeg fascineret af dine indlæg om spiselige vilde planter, noget vi nok alle burde anvende meget mere i den daglige madlavning.
    – Og tusind tak for inspiration til “svampe app’s”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.