Lidt sukker på hverdagen – Un peu de sucre glace sur le quotidien

Lidt sukker på hverdagen – Un peu de sucre glace sur le quotidien

Texte français en bas de page.

Anna Aulin-Christoffersen
En af dagens arbejdspladser.
Un de mes lieux de travail.

I dag har jeg flyttet “kontoret”.

Jeg har valgt at arbejde på mine projekter i Århus i dag. Jeg har siddet forskellige steder med min laptop og i pauserne gik jeg rundt og holdt min helt egen “byungetur“.

Jeg har ikke gjort det for at pjække, men for at holde motivationen oppe. Jeg har aldrig glemt noget jeg læste tilbage i 90’erne: Det var en lektion fra selveste NLPguruen Tony Robbins, som min sanglærer dengang havde rådet mig til at læse. Kort fortalt – Når du løber sur i arbejdet, skal du stille dig selv følgende spørgsmål: “Hvad skal der til for at gøre dette arbejde rart?”. Hans eget eksempel gik ud på at foretage en hel stribe telefonopkald fra sin spa.

Jeg har fået masser af motivation og inspiration i dag, som du kan læse om i morgen.

Aujourd’hui j’ai délocalisé le “bureau”.

J’ai choisi aujourd’hui de travailler depuis Aarhus, qui est la grande ville la plus proche. Je me suis installée dans divers endroits avec mon ordinateur portable, et pendant les pauses j’ai fait ma propre “sortie gosse des villes”.

Je n’ai pas fait ça pour me dérober à mes obligations, mais pour booster ma motivation. Je n’ai jamais oublié une de mes lectures des années 90: C’est une leçon du gourou de la PNL lui-même, Tony Robbins, que mon professeur de chant m’avait conseillé. En bref, voici de quoi il s’agit: Quand vous en avez assez d’une tâche, posez-vous la question suivante: “Que puis-je faire pour rendre ce travail agréable ?” Son propre exemple était une série d’appels téléphoniques effectuée depuis son jacuzzi.

Aujourd’hui j’ai récolté une bonne dose de motivation et fait le plein d’inspiration, comme vous pourrez le constater demain sur le blog.

2 Replies to “Lidt sukker på hverdagen – Un peu de sucre glace sur le quotidien”

  1. Det er lige præcis det, der skal til ind imellem, når man arbejder hjemme. Nemlig at komme ud og spejle sig lidt i andre 🙂 – Eller bare sørge for at komme til yoga, eller andre afbræk i dagen. Jeg er også begyndt at skifte mellem forskellige pladser i huset, alt efter hvilket ‘job’ jeg har på pc’en.

    1. Det er nemlig enormt vigtigt – Og jeg kommer nemt til at glemme det, når jeg har meget at lave. Så ender man lidt i en slags vakuum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.