Så gik den uge…

Så gik den uge…

Influenzaen er endelig på tilbagetog…

Sne
Kaninungen fangede mig, mens jeg sad og kiggede ud på sneen. Hendes lillebror ligner en helt lille baby, som han har sat sig der ved mine fødder. Ikke til at tro, at han snart skal i børnehave.

Og hverdagen er tilbage.

Der blev ikke meget vinterferie til os – Så er det godt at hverdagen også har sin charme. Jeg tænkte at jeg lige ville tjekke ind herinde.

Denne uge bliver travl: Jeg skal i gang med et spændende teaterprojekt, som nogle af jer måske har hørt om på Instagram, og vi har første produktionsmøde i morgen.

Jeg skal også holde workshop på arbejdet: Jeg skal lære en flok seje kreative iværksættere om, hvordan man lægger en konkret strategi for at skabe fællesskab på facebook – jeg glæder mig.

Mon ikke jeg får tid til at dele en opskrift herinde også? Når jeg nu sådan har svigtet jer i sidste uge… à propos opskrifter: I må endelig sige til, hvis der er noget i savner en opskrift på – I Middelhavsgenren for eksempel. Så skal jeg se om jeg kan finde det! skriv jeres ønsker i kommentarfeltet eller på Facebook!

Vintergækker og teak
Vintergækker plukket af børnene står på min Mormors gamle bord af teak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.