Frisk luft på Mols: Hvad jeg lærte af at gøre noget godt for mig selv…

Frisk luft på Mols: Hvad jeg lærte af at gøre noget godt for mig selv…

Mols: Jeg gik en tur helt alene i denne uge.

Det var længe siden

Længe siden, jeg havde været ude og gå tur uden at det var en familieudflugt. Som I måske husker, har jeg altid været tosset med at drøne rundt på egen hånd i naturen. Det kan man læse om her og her.

Jeg havde lidt dårlig samvittighed: Kunne jeg tillade mig bare sådan at gå ud for mig selv, uden andet alibi end at tage en serie Novemberbilleder til bloggen? Jeg følte mig nærmest akavet derude i skoven.

Mens jeg gik begyndte jeg dog også at tænke. Jeg fik ideer, og derude i skoven skød jeg først én, så to videoer til min selvstændige markedsføringsvirksomhed. Den ene video har foreløbig ført til nogle “varme leads”, som det hedder blandt sælgere, og den anden ryger på i aften.

Naturen i November

Her er så nogle af de billeder, jeg tog. De kommer med en anbefaling: Tag tid til dig selv – Det kan godt betale sig!

Svaner på Mols
Svaner på en isblå sø
Efterårsfarver På Mols
Efterårsfarver
Fyrretræer og lærketræer på Mols
Fyrretræer og lærketræer
Får på Mols
Fårenes opmærksomhed bliver fanget, mens de nyder en stille stund i solen.
Brudemosen på Mols.
Brudemosen

One Reply to “Frisk luft på Mols: Hvad jeg lærte af at gøre noget godt for mig selv…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.