Familieforøgelse igen?

Familieforøgelse igen?

Jolle
Det gode vejr, vi har haft, har også kaldt på udendørsaktiviteter.
Vi har endda været ude og sejle i vores egen sø!

Kaiserborgen vokser…

Hej alle sammen – Long time no see?

Ja, jeg ved godt, at jeg har været sløv på tasterne på det sidste. Travlhed i min selvstændige virksomhed og aftener optaget af at instruere dette års Kaløspil må tage en del af skylden.

Der sker ellers store omvæltninger på Kaiserborgen: Ikke i den yngre afdeling, men i den ældre. Mine forældre har nemlig langt om længe fået solgt deres hus i Frankrig, hvor de har boet i 28 år, og nu flytter de ind i den anden længe af Kaiserborgen. Vi går altså fra at være en ret isoleret børnefamilie til at være sådan nogle, der har bedsteforældrene tæt på. Det er ren luksus, og både vi og bøüberwerkernene er ovenud lykkelige.

Jeg er jo også en del af et dejligt kontorfællesskab i Ebeltoft, og nu er vi i gang med at flytte ned på havnen, lige ud for Fregatten Jylland. Det er da også fantastisk nyt!

 

Jeg har ellers flere blogindlæg i køen, men det kniber med tiden til at få dem færdige. Nu hvor det er blevet sommer, tænker jeg at det næste bliver fortsættelsen på min serie om fransk madkultur – Og hvad er mere fransk eller sommerligt end en god apéro?

Foreløbig står den dog på mere arbejde og en hæsblæsende weekend: Kærlighedsfestival i Ebeltoft med de gode folk fra Maltfabrikken, arbejdslørdag på skolen og fødselsdag søndag.

Hav en god uge, og nyd at vejret stadig er ok…

One Reply to “Familieforøgelse igen?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.