Eventyret om Kejserinden – Le conte de L’Impératrice

Eventyret om Kejserinden – Le conte de L’Impératrice

Nye professionelle horisonter.

Der har været stille på bloggen, for jeg har holdt en velfortjent barsel. Nu er vi dog snart nået dertil, hvor Buddhababy er klar til at starte i vuggestue, og jeg skal til at søge nye professionelle horisonter: Jeg skal til at finde et job.

Bloggen kunne sagtens blive en heltidsbeskæftigelse, men desværre giver den ikke helt penge nok til, at vi kan leve af det. Jeg har flere bogprojekter i smeltedigelen, men jeg har først og fremmest brug for at skabe noget sikkerhed her og nu for familien på kaiserborgen.

Det er så svært, det der med at søge job. Man skal sælge sig selv – men ikke for billigt – som var man et produkt på en hylde. Jeg har fået det glimrende tip at lave en beskrivelse af mig selv, som andre ser mig. Vupti, så har man straks et meget mere positivt udtryk.

I julen genså mine forældre noget fjern familie, som vi ikke ser så ofte. De fortalte en af dem hele historien om deres datter, og hun syntes, at det lød mægtig spændende… jeg, som egentlig syntes at jeg flakkede om i øst og vest, var pludselig både international og modig i mine valg. Et par friske øjne er nogle gange guld værd. Jeg satte mig ned og skrev historien om mig selv – Her er den!

Har I prøvet at lave sådan en beskrivelse?

Nouveaux horizons professionnels.

Voilà, le congé maternité touche à sa fin, et Bébé Buddha est fin prêt pour la crèche. Quant À moi, c’est une autre paire de manches: Je suis à la recherche d’un emploi.

Le blog pourrait aisément m’occuper à plein temps, mais cela ne paie pas suffisamment. J’ai plusieurs projets littéraires en devenir, mais pour l’instant la famille de Kaiserborgen a besoin de sécurité financière.

Rechercher un emploi est un travail difficile. Il faut se vendre – mais pas au rabais – comme si on était un produit dans un rayon. On m’a donné l’excellent conseil de faire ma propre description comme si j’étais une tierce personne. On a tout de suite une opinion plus positive !

Pendant les fêtes mes parents ont revu une personne de notre famille éloignée. Ils lui ont raconté l’histoire de leur fille, passionnant narratif selon cette personne. Moi, qui me percevais comme erratique, apparaissais comme une personnalité internationale et courageuse dans mes choix. Un regard frais est parfois une aide inestimable. Je me suis donc assise, et j’ai écrit “l’histoire de moi“(en danois).

Avez-vouse déjà essayé cet exercice?

2 Replies to “Eventyret om Kejserinden – Le conte de L’Impératrice”

  1. Godt at høre at du har haft en god barsel, Anna – og pøjpøj med jobsøgningen! Ønsker dig al mulig held pg lykke med udforskningen af de nye horisonter :)! KH Jette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.