Der sker da lidt…

Der sker da lidt…

Bloggen vokser og udvikler sig

Hvorfor betyder det, at du nu skal belemres med reklamelinks?

Jeg er godt klar over, at vi alle engang imellem kan føles os lidt presset af alle de reklamer, vi omgives med til dagligt.

Bloggen her er mit hjertebarn og et hyggeprojekt, men det betyder ikke, at jeg ikke også er ambitiøs omkring den. Når man skriver til nettet er det fordi man gerne vil læses. Ellers kan man lige så godt skrive en dagbog.

En del af det at finde interesserede læsere er at markedsføre bloggen. Det sker primært gennem de sociale medier, og det er ikke længere gratis. Som du måske har set, har Facebook for eksempel for nylig annonceret, at opslag fra familie og venner skal vises før opslag fra sider i den seneste algoritmeopdatering.

Det lyder jo meget hyggeligt, men det er en sandhed med modifikationer: Sponsoreret indhold, altså opslag fra sider der betaler for at få deres indhold udbredt,vil fortsat blive vist.

Det betyder, at en hyggeside som Kaiserborgen kommer i klemme: Da jeg ikke kender jer alle personligt, vil I se mindre indhold fra Kaiserborgen, med mindre jeg betaler for at få vist indholdet. Penge vokser som bekendt ikke på træerne, og derfor bliver jeg nødt til at tjene lidt penge på bloggen, som så kan investeres i annoncer.

Jeg håber, I stadig vil følge med. Reklamerne vil altid være:

  • Diskrete
  • Tydeligt markeret som reklame (jf. lovgivningen)
  • Relevante for indholdet
  • De vil desuden repræsentere produkter og webshops, jeg kan stå inde for.

Hvis I vil fortsætte med at se Kaiserborgen i jeres daglige Facebookfeed, anbefaler jeg at gøre følgende: Gå ind på siden og vælg “se først” under “følger”:

Facebook algoritmeændring
Sådan bliver du sikker på stadig at se de sider, du følger på Facebook…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.