Der kom en smule sol i denne uge…

Der kom en smule sol i denne uge…

Derfor synes jeg lige, at jeg vil dele lidt billeder fra vores egen skov

Nogle af jer har måske fulgt med på Instagram, hvor jeg har brokket mig over manglen på lys. Når man kan lide at tage billeder kan Januar altså godt være ekstra hård!

Heldigvis så vi da en lille bid sol i denne uge, og den vil jeg altså gerne dele med jer.

Det var kun ca. 1/2 time, jeg nåede at være ude og tage billeder, men lidt har også ret. Jeg tror på, at det er vigtigt at komme ud hver dag – Sådan rigtigt ud, ikke bare på vej hen til bussen – men i øjeblikket er det lidt svært for mig at nå. Når det er koldt og mørkt er det nemt at finde andre ting, der synes vigtigere!

I morgen tager vi på udflugt – Jeg håber på at fange nogle gode billeder af Nationalpark Mols Bjerge. Følg med på Instagram!

Kaiserborgen
Vores hus får ikke ret meget glæde af solen, når det er vinter. Det skyldes den fyrreskov, der ligger syd for huset oppe på en bakke. Derfor er et af vores projekter at fælde de forreste rækker af træer – Så vi kan få mere lys.
Fyrretræer
På den anden side af den lille fyrreskov er det nemmere at fange en solstråle.
De kaster altså nogle tunge skygger, de fyrretræer.

Birketræ

One Reply to “Der kom en smule sol i denne uge…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.