Color run, ansigtsmaling og sodavandsdiskotek: Tweenfest med pangfarver!

Color run, ansigtsmaling og sodavandsdiskotek: Tweenfest med pangfarver!

Indlæg med affiliate links
Indlægget indeholder affiliate links markeret med *

 Det gik vildt for sig…

Men det var nogle glade børn, der blev hentet af forældrene kl. 19.00 fredag aften. Det bedste havde været color run, men de have også alle sammen fået indtil flere omgange ansigtsmaling og leget med knæklys til den store guldmedalje.

Du kan læse mere om, hvad vi havde planlagt til Kaninungens fødselsdagsfest her.

Sådan laver du et Color Run for børn

Børnene blev udstyret med briller – De blev bedt i forvejen om at tage alt fra dykkermasker til fyrværkeribriller med, uden at få at vide, hvad det skulle bruges til. Det gav ekstra spænding op til dagen.

Jeg havde også advaret forældrene om, at de muligvis blev beskidte…

Jeg valgte at opridse en kort bane på måske 100 m i alt, som de løb runder på. Hver gang de løb forbi målstregen fik de lov at løbe igennem en ny farvesky… Og det galdt selvfølgelig om at “samle” alle farverne i håret og på tøjet.

Børnene gik til opgaven med krum hals og masser af smil og grin – For mange var det den bedste del af festen. Til sidst fik de lov til at kaste den resterende farve op i luften, så vi kunne tage et gruppebillede.


Color run til børnefødselsdag

Farverne fra extravagant kan købes her*. De er udelukkende lavet af spiselige ingredienser, og det føles nærmest som en sky af flormelis. Farverne er virkelig flotte.

En vigtig faktor for mig var, at der ikke var spor af farverne i naturen efter løbet. Det var der ikke! farverne var helt væk efterfølgende. De var også nemme at vaske ud af hår og tøj.

Mad, drikke og diskotek

Jeg havde sørget for festlig mad og snacks (Pizza, toasts, popcorn) og drikke: Jeg lavede en simpel punch af æblejuice og solbærsaft og kom frosne blåbær i som isterninger.

De fik selvfølgelig også kage, men den fortæller jeg om senere. Jeg tror det er den første børnefødselsdag jeg har været til, hvor ingen brokker sig over maden!

Børnene blev udstyret med knæklys (find dem her*), og vi havde mørklagt stuen og hængt en diskokugle op. Kaninungen havde i forvejen lavet sin helt egen playliste, og så var det bare om at lade ungerne give den gas!

Ansigtsmaling og “tegn og gæt”

I køkkenet blev Lillebrors højstol forvandlet til sminkestol, og så tryllede jeg med ansigtsmaling*. Jeg er ikke super ferm til at trylle børn om til drager, sommerfugle osv., men mindre kunne også gøre det. Der gik sport i at lade dem ønske sig lige hvad de ville og så gøre et forsøg: Bloddryppende knive i panden, drageskel, lyn… Da der ikke var planlagt noget på forhånd, var der heller ingen begrænsninger for fantasien!

Til gengæld er det lidt utopisk at tro, at en flok 9-årige kan underholde sig selv og hinanden med musik og dans efter kl. 18.00, så vi improviserede også lige et slag “tegn og gæt”.

Ved I for øvrigt, hvor man finder gode spørgsmål til tegn og gæt? På hestenettet, selvfølgelig – Alt kan findes på hestenettet!

__________________________

Børnene havde den skønneste fest. Der er mange andre gode ideer til festudstyr på Extravagants webshop. Man kan endda få dem til at arrangere underholdninen til større fester.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.