Anna Aulin-Christoffersen

Anna Aulin-Christoffersen – Fem hurtige!

1. Jeg har boet femten år i Frankrig.

Jeg har boet både i Sydfrankrig, bla. i Avignon og i Paris fra jeg var 12 til jeg blev 27. Derfor har jeg et dybdegående kulturelt tilhørsforhold, da både teenageårene og ungdomsårene er med til at forme et individ.

Min mand er også franskmand, og vi bor nu på Mols med vores to børn.

2. Jeg er uddannet skuespiller, og har arbejdet i diverse teaterproduktioner i otte år.

Jeg har både medvirket i en musical, som blev opført i diverse barer i Paris og spillet moderne genfortolkninger af mytologiske temaer i de Romerske ruiner i St-Rémi de Provence. Jeg har også stået på Avignonfestivallens scener.

3. Jeg har dybe rødder på Mols, da mine bedsteforældre købte den gård jeg bor på i 1962.

Jeg elsker det lokale landskab og har efterhånden gået Nationalpark Mols Bjerge tynd.

Jeg er døbt i Feldballe kirke, og selvom mine forældre og jeg boede først i København, siden i Frankrig, har gården her altid været mit faste holdepunkt.

Jeg er så glad for at området er ved at få en velfortjent renæssance, både hvad angår anerkendelse af de naturlige og kulturelle seværdigheder og fornyet respekt for områdets gode råvarer og håndværk, der giver Djursland sin egen smagsprofil.

4. Jeg er Cand. Mag. i religionsvidenskab og bachelor i religionsvidenskab og Nordisk sprog og litteratur.

Selvom man ud fra mine blogindlæg snarere skulle tro, at jeg arbejder med fødevarer (jeg har en aldrig fuldført kokkeuddannelse i bagagen), er jeg først og fremmest akademiker.

Jeg har skrevet bachelor indenfor førkristen nordisk religion (jeg har analyseret ritualer i de islandske sagaer) og har nørdet med dansk sprog og grammatik.

Min kandidatuddannelse har jeg brugt på at undersøge kommunikation i forskellige religiøse retninger, bla. hvordan franske romaer tilbeder deres skytshelgen Sara over facebook.

Jeg har skrevet speciale om internetreligiøsitet og ved en masse om, hvordan man skaber fællesskabsfølelse over sociale medier, og ikke mindst hvordan man undersøger denne følelse.

5. Jeg lever og ånder for online kommunikation og fællesskabsfølelse.

Jeg læste engang, at man havde fundet sit kald, når man fandt en aktivitet, der fik én til at glemme at spise, sove og… gå på toilettet.

Når jeg får fingrene i en problematik indenfor online kommunikation, opsluger den alt andet. Jeg er fascineret af det engagement, man finder blandt folk, der aldrig har mødt hinanden, men som føler sig nært knyttet gennem en bredbåndsforbindelse.

Tak fordi du læser med. På gensyn på bloggen!

3 thoughts on “Anna Aulin-Christoffersen

 1. Jeg har set dig på (connaissances.dk) – og er ligesom dig fascineret af bredbåndsforbindelsen (WWW) – i øvrigt tak for en fin site du har – jeg er francofil – derfor – men Mols gør det godt – dig og bonderøven – ik!

  Tak Anna

  1. Hej Ove.
   Velkommen til Kaiserborgen.com, og tak for de søde ord 😊
   Haha – Bonderøven 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *