Crazy days!

Crazy days!

Om at løbe stærkt og elske det!

Kender I det der med at være gennemtræt? Sådan helt mørbanket helt ud i tæerne og tømt for energi? Så er det vigtigt at prioritere at lade op. Jeg gør det bedst med en god bog… af papir! Der er bare en helt anden ro over en god lang roman fremfor en e-bog. Alene følelsen af papiret giver et lille lykkegys.

Jeg er sådan én der hungrer efter nye oplevelser konstant (min Mormor ville have kaldt mig forlystelsessyg), men som samtidig er meget introvert. Derfor er dage som den jeg havde i går både en fantastiske og gruopvækkende for mig: Jeg møder nye mennesker hele dagen, enten over skærmen eller IRL, og jeg elsker det virkelig… men så trænger jeg også til en kom te og en god bog ved siden af kakkelovnen. Hør bare hvad jeg lavede torsdag:

Det startede med et møde på væddeløbsbanen i Aarhus, hvor jeg skulle høre om et spændende nyt og lidt hemmeligt projekt. Det virker lidt spionfilmagtigt at have et møde på væddeløbsbanen…

Jydsk væddeløbsbane, Aarhus

Det næste jeg skulle foregik inde i Aarhus Centrum, nærmere bestemt i kunstmuseet ARoS’ butik. De søger en til at styre deres Instagramprofil, så jeg skød lige nogle firkantede billeder derinde – et skud i tågen: De ansætter nok en kunststuderende til at gøre det.

ARoS

Grønne farver
Jeg syntes det var sjovt, at cyklen og løven passede sammen
ARoS
Hallen i ARoS

Jeg kunne ikke lade være med at smutte forbi Radissons konferencecenter, alene pga. det hvælvede loft… Så smukt, især med de grønne grene, som I måske har set på min Instagram?

Radisson, Aarhus

Så gik turen direkte til Ebeltoft, hvor jeg skulle planlægge en uges Facebook for en kunde – Rutine, men aldrig rigtig rutine alligevel: Det bedste ved at arbejde med SoMe er, at man hele tiden skal fornye sig selv. Jeg elsker især at arbejde for og med mennesker, der selv er vilde med det de laver, og som virkelig har noget på hjerte, som jeg kan hjælpe dem med at formidle videre.

Den gamle mølle, Ebeltoft

efter det havde jeg meldt mig til et kursus i GDPR (persondataforordningen), en forvirrende størrelse, der rammer alle os, der har med andres data at gøre i vores professionelle virke… Og så var det en god lejlighed til at netværke med nogle af de skønne iværksættere jeg møder i Ebeltoft – Og smadre dem alle sammen i Kahoot! (for dem der ikke kender det: Et quizspil, man ofte bruger på kurser for at samle op på de vigtigste pointer)

Så gik turen hjem for at hente børn, komme i et hurtigt bad og få lidt at spise, for få timer efter skulle jeg afsted igen: Til Rønde Skole denne gang, i en mere privat kontekst. Som nogle af jer måske har læst, er jeg instruktør på Kaløspillet i år – En dejlig mulighed for at engagere mig i det lokale og bruge mit gøglegen!

Så da klokken var 21.00 trillede jeg lige så stille hjem i seng, så jeg kunne få ordnet ugens sidste opgaver i løbet af fredagen. Der stod bla. udtrækning af vindere i Facebookkonkurrencer på programmet – Det er så dejligt når man kan sende en god nyhed afsted til en heldig vinder 🙂

Så derfor: Jeg er en heldig kartoffel, for jeg har verdens fedeste job! (Men jeg gad godt tjene lidt flere penge…)

Weekendens aktiviteter bliver nok mere hjemlige… måske skulle jeg sætte børnene til at bage boller, mens jeg læser en god bog?

Kan I også godt lide at have travlt? Hvordan håndterer i positiv stress? (I modsætning til negativ, kronisk stress, der kræver lægehjælp forstås…)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.